Grote roze bril

Grote roze bril

Bekijk jij de wereld door een Grote roze bril vandaag? Een leuke accessoire met een positieve vibe. De Grote roze bril is een opvallende accessoire die meer uit... Lees meer

52849331
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€3,75 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bekijk jij de wereld door een Grote roze bril vandaag? Een leuke accessoire met een positieve vibe. De Grote roze bril is een opvallende accessoire die meer uitstraling geeft aan jouw outfit. De grote roze bril is 26 cm.

De Grote roze bril, een leuke bril die jij als accessoire kunt dragen naar verschillende themafeesten zoals roze maandag in Tilburg of de gay parade in Amsterdam. Wil jij alles door een roze bril zien koop dan deze van roze gemaakte kunststof grote roze bril met uv 400 protectie . Een te gekke bril dat een erg leuk gezicht geeft omdat hij zo groot is.

Productspecificatie Grote roze bril

  • Materiaal: plastic
  • Kleur: roze
  • Grootte: 26 cm
  • Thema: carnaval, hot in pink, films en sterren

Meer accessoires kopen

Wil jij meer leuke accessoires zoals de Grote roze bril om te combineren met jouw outfit? PartyCorner heeft een breed assortiment aan accessoires voor iedereen naar eigen smaak

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.