Groene sjaal

Groene sjaal

Groene sjaal is een doorzichtige sjaal in de kleur neon groen ook wel Sjaal See-through neon groen genoemd. De Neon sjaal is een leuke accessoire en opvallend d... Lees meer

20997644
€3,75 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Groene sjaal is een doorzichtige sjaal in de kleur neon groen ook wel Sjaal See-through neon groen genoemd. De Neon sjaal is een leuke accessoire en opvallend door de neon groene kleur. De Neon sjaal kun je op verschillende manieren stylen. Ook is de sjaal geschikt voor buikdanseressen, die een oosterse sjaal om hun heup knopen.

Productspecificatie Neon sjaal
  • Materiaal: polyester
  • Kleur: neon groen
  • Lengte: 160 x 27
  • Thema: Hawaii of strand thema, carnaval, beroepen
  • Verkrijgbaar in 5 andere kleuren: neon oranje, neon geel, neon roze, wit en zwart

Styling tips van onze dames sjaals

De neon sjaal kun je op verschillende manieren stylen, twee voorbeelden worden al op de afbeelding weergegeven namelijk om de neon sjaal om je heup te knopen voor een feest met Hawaii thema en op een elegante manier om je nek te doen.
Ook heeft PartyCorner een andere tip die jij kunt gebruiken om de Neon sjaal te stylen met jouw outfit. Bijvoorbeeld door de sjaal als haaraccessoire te gebruiken, dit kun je doen door de sjaal op te vouwen zodat het minder breed is en het dan om je hoofd te binden.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.