Groene jagershoed Falco

Groene jagershoed Falco

Groene jagershoed Falco kopen en ga naar een leuk bierfeest zoals bijvoorbeeld het Oktoberfest en wil jij een accessoire aan jouw outfit toevoegen? Dan is de Gr... Lees meer

32518571
€8,75 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Groene jagershoed Falco kopen en ga naar een leuk bierfeest zoals bijvoorbeeld het Oktoberfest en wil jij een accessoire aan jouw outfit toevoegen? Dan is de Groene jagershoed Falco een geschikte accessoire voor jou. De Groene jagershoed Falco is een bolhoed met een veer op. De oktoberfest hoed  F kunt je gemakkelijk combineren met iedere outfit en ook vaker gebruiken voor andere gelegenheden of themafeesten zoals verkleed gaan als een jager.

Productspecificatie Groene jagershoed Falco

  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: groen met een zwarte rand en veer
  • Soort: bolhoed
  • Thema: oktoberfest, carnaval, films en sterren

Groene jagershoed Falco kopen

Wil jij ook een hoed waarmee jij jouw outfit compleet maakt en naar een themafeest kunt gaan? Dan kun jij de Groene jagershoed Falco kopen bij PartyCorner.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.