groene cape

groene cape

Deze groene cape met capuchon is gemaakt voor verschillende party's zoals een duivels of Gothic party. Deze schoudermantel is  vervaardigd uit 100% groene velve... Lees meer

39105593
€ 17,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze groene cape met capuchon is gemaakt voor verschillende party's zoals een duivels of Gothic party. Deze schoudermantel is  vervaardigd uit 100% groene velvet stof. Deze  cape groen is een rijke aanvulling op bijna elke gothic outfit en is zowel voor  dames als heren te dragen. De velvet cape heeft een lengte van 170cm en valt ruim boven de enkels. Uiteraard is dit afhankelijk van je lichaamslengte.

Productspecificaties: groene cape
  • Bestaat uit: cape met capuchon
  • Materiaal: 100% polyester
  • Maat: lengte 170cm
  • Kleur: groen
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Een echte vampierscape in jouw gewenste kleur.

 Snel verkleden kan gemakkelijk met een echte vampierscape in jouw gewenste kleur. Koop deze mooie Gothic groene cape bij PartyCorner. Zoek jij een Carnavals cape, wij hebben ze in alle soorten en maten. Feestcapes zijn vooral geschikt voor een snelle verkleding of als dress-up verkleed kleding. Veel mensen hebben er geen zin in om zich uitgebreid te verkleden voor een gekostumeerd feestje. Een omslagdoek met een beetje schmink op het gezicht is dan een prima alternatief. Met een echte vampiers cape in jouw gewenste kleur val je heus wel op.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.