Groene ballonnen online kopen

Groene ballonnen online kopen

Deze groene ballonnen zijn geschikt voor helium en lucht en hebben een formaat van ongeveer 30 cm rond in een goed opgeblazen formaat. De standaard groene ballo... Lees meer

1260798
1 á 3 werkdagen
€8,00 € 4,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze groene ballonnen zijn geschikt voor helium en lucht en hebben een formaat van ongeveer 30 cm rond in een goed opgeblazen formaat. De standaard groene ballonnen  zitten per 100 groene ballonnen verpakt echter leveren wij ook zakken van 25 en 50 groene ballonnen en de kleine zakken van 10 stuks groene ballonnen.

Product specificatie: groene ballonnen

  •     Inhoud: Zakken 100, 50, 25 en 10 stuks
  •     Materiaal: Milieuvriendelijke latex ballonnen
  •     Verpakking: plastic zakken
  •     Doorsnede: 12 inch - 30 cm
  •     Inhoud ballon: 0,015m3
  •     Niet geschikt onder 3 jaar

Helium of helium met Hi-float

  •     Zweeftijd met helium: ± 8 uur
  •     Zweeftijd met Hi-Float: ± 5 dagen
  •     Trekkracht: 10 gram

Groene ballonnen online kopen bij PartyCorner.

De groene ballonnen kun je voor meerdere gelegenheden gebruiken. Bijvoorbeeld een verjaardag-, huwelijksfeest of van de geboorte tot de dood. De ballonnen hebben een doorsnede van 30cm en komen per  100, 50, 25 of 10 stuks. Geschikt voor zowel helium als lucht.

Let op: groene ballonnen kunnen een gevaar opleveren voor kinderen onder de 3 jaar.

Groene ballonnen en vele andere ballon accessoires.

Bij PartyCorner zijn wij gespecialiseerd in ballonnen. Wij hebben een enorme ballonnen collectie die u online kunt bekijken. Of als u interesse heeft kunt u ook een kijkje komen nemen in de grootste feestwinkel van Noord-Holland waar je de gehele collectie kan zien van ballonnen en accessoires. Hier zijn deze groene ballonnen ook verkrijgbaar. De 600m² winkelruimte bevindt zich in het centrum van Zaandam.

Voor het zelf gebruik van helium verhuren wij ook tanks Heliumtank verhuur


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »