groen monster masker

groen monster masker

Het Groen monster maskers heeft een gekke maar leuke blik en is zo groen als gras wat dit masker één van de leukste monster maskers maakt. kies voor dit grappig... Lees meer

54096683
€16,95 € 13,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Groen monster maskers heeft een gekke maar leuke blik en is zo groen als gras wat dit masker één van de leukste monster maskers maakt. kies voor dit grappige Groen monster masker om jouw feest outfit compleet te maken

Een Groen monster masker kopen dat comfortabel zit omdat er voldoende ruimte zit rond de ogen voor voldoende zicht en rond de mond voor voldoende ventilatie.

Productinformatie: Groen monster masker

  • Materiaal: 100% natuurlijk latex
  • Volledige overhead gezicht masker
  • Kleur: zie afbeelding
  • Maat: one size fits all
  • Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar

Goedkoop Groen monster masker kopen.

Wil je dit Groen monster masker passen? Kom gerust eens langs in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om onze maskers te bekijken en te passen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan dieren kleding en accessoires.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.