Groene lenzen

Groene lenzen

Met de cosmetische, groene lenzen hebt u gekozen voor een kwaliteitsproduct dat in overeenstemming met internationale standaards vervaardigd is. Indien u voor d... Lees meer

37410245
€14,95 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met de cosmetische, groene lenzen hebt u gekozen voor een kwaliteitsproduct dat in overeenstemming met internationale standaards vervaardigd is. Indien u voor de eerste keer contactlenzen gebruikt dient u de draagtijd van de lenzen langzaam te verlengen. Draag de groene lenzen de eerste dag niet langer dan 4 uur. en verleng de draagtijd dagelijks met 2 uur. Langer dan 10 uur aan een stuk mogen de groene lenzen echter niet gedragen worden.

Productspecificaties: groene lenzen

  • Pak van 2 gekleurde lenzen in flesjes
  • Type: zachte contactlenzen
  • Materiaal: 58% polyHEMA, 42% watergehalte
  • Curve (BC): 8.60 mm
  • Diameter (DIA): 14,5 mm
  • Niet aanbevolen in het verkeer!

Groene lenzen met een draagtijd van 3 maanden

Raak je groene lenzen uitsluitend met schone, droge handen aan. Let er wanneer u de verpakking voor het eerst opent op dat de groene contactlenzen intact en compleet van vloeistof omgeven is. Gebruik de groene kleurlenzen niet als ze uitgedroogd zijn of beschadigd is. De groene lenzen met een draagtijd van 3 maanden vernieuwen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.