Griezelfeest decoratie spiraal

Griezelfeest decoratie spiraal

Griezelfeest decoratie spiraal is aan beide kanten bedrukt. De kleuren van deze feestelijke spiralen zijn in het rood en paars en voorzien van een spannende Hal... Lees meer

7318669
Neem contact op voor de levertijd
€1,75 € 1,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Griezelfeest decoratie spiraal is aan beide kanten bedrukt. De kleuren van deze feestelijke spiralen zijn in het rood en paars en voorzien van een spannende Halloween afbeelding zwarte kat of uil.

Productspecificaties

  • Lengte: maximaal 60cm
  • Aantal per verpakking: 2
  • Kleur: diversen kleuren
  • Bestel er 3 of meer en ontvang 10% korting
  • Dubbelzijdig bedrukt
  • Materiaal: gekleurd aluminium en Karton

Griezelfeest decoratie spiraal is verpakt per tweetal. De decoratie spiraal kun je aan het plafond hangen maar ook voor het raam of in de lamp. Dit geeft de locatie een leuke uitstraling voor een geweldig feest. Daarom hebben wij voor jouw ook een speciale prijs gemaakt bij de aankoop van 3 sets Griezelfeest decoratie spiraal

Bestel de leukste Super Griezelfeest decoratie spiraal artikelen online bij Partycorner of kom gerust langs in onze winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.