Griezel masker Wrinkle face

Griezel masker Wrinkle face

Dit unieke griezel masker Wrinkle face is op een fantasierijke manier gemaakt van natuurlijk latex en biedt een aantal opmerkelijke details zoals de lange nepba... Lees meer

35655659
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€19,95 € 15,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving


Dit unieke griezel masker Wrinkle face is op een fantasierijke manier gemaakt van natuurlijk latex en biedt een aantal opmerkelijke details zoals de lange nepbaard en snor en zijn diepe rimpels en zijn vieze tanden, dat maakt dit latex masker Wrinkle face zo karakteristiek. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker dat heeft geresulteerd in een realistisch, gedetailleerd en uniek design dat dit latex masker Wrinkle face zo bijzonder maakt.

Productspecificatie: Griezel masker Wrinkle Face
  • Kleuren: zoals op foto
  • Bestelbaar in: maat one size fits all
  • Materiaal: 100% natuurlijk latex
  • Advies leeftijd: vanaf 14 jaar

Latex Griezel maskers

Alle latex griezel maskers zijn comfortabel in het dragen omdat ze zijn voorzien van ruime openingen bij de ogen zodat er geen gezichtsbelemmering kan ontstaan. Tevens is er rond de mond een ruime opening voor voldoende ventilatie, en luchtcirculatie.

PartyCorner heeft een enorm aanbod aan maskers op voorraad. De meest enge en griezelige maskers in elke prijsklasse. Je kunt voor een scherpe prijs een latex maskers kopen of online bestellen in vele modellen zoals: Clown,Duivel, Dracula, Griezel, Horror, Scream, Skelet, Spook, Vampier, Zombie maskers. wil jij eens alle maskers van dichtbij bekijken kom dan eens naar onze 600 m2 grote winkel in Zaandam aan de Westzijde. De koffie staat klaar.Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.