Griezel Masker John

Griezel Masker John

Dit unieke griezel masker john is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Bijna alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand ge... Lees meer

1276771
€39,95 € 28,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit unieke griezel masker john is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Bijna alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in een realistisch, gedetailleerd en toch uniek design.

Productspecificatie:

  • Gemaakt van: 100% natuurlijke latex
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: rood, zoals op foto
  • Aanbevolen leeftijd is min 14 jaar en ouder
Wij bieden een breed scala van realistisch uitziende Griezel latex maskers, Waarom uren lang je te laten grimeren als het mogelijk is om die uiterlijk binnen enkele seconden te laten veranderen in een griezel. Onze handgemaakte maskers worden vervaardigd uit een 100% zachte latex en zie je regelmatig terug op de tv of film producties.

Dit griezel masker niet gebruiken als u gevoelig bent voor natuurlijke rubber latex, het dragen van het griezel masker kan een allergische reactie veroorzaken. Dit is geen speelgoed, het is niet bedoeld om te worden gebruikt door kinderen of voor kinderen.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.