Grafsteen flying skull kopen

Grafsteen flying skull kopen

De Grafsteen flying skullbestaat uit een staande kunststof plaat in de vorm van een steen met een kruis, dit grafmonumenten kan je ook als een liggende kist pla... Lees meer

7127379
Neem contact op voor de levertijd
€9,25 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Grafsteen flying skullbestaat uit een staande kunststof plaat in de vorm van een steen met een kruis, dit grafmonumenten kan je ook als een liggende kist plaat gebruiken. Halloween Grafstenen zijn in verschillende modellen bestelbaar. Deze Halloween grafstenen hebben de doodskop en de kunststof grafstenen ingekerfde letters R.I.P.

Productspecificatie: Grafsteen flying skull

  •     kunststof plaat met kruis
  •     50 cm hoog 30 cm breed
  •     gekerfde letters R.I.P
  •     Kleur: Grijs (betonfundering)
  •     Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar

Grafsteen flying skull met elkaar combineren

Een aantal van deze verschillende grafstenen naast elkaar geeft een angstaanjagende blik voor voorbijgangers en kan een tuin al snel omtoveren tot een mooi versierde Halloween tuin. De Grafsteen flying skull is makkelijk op te zetten en ook weer makkelijk op te ruimen. Bekijk onze Halloween decoratie online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.