Goudkleurige Oogmasker

Goudkleurige Oogmasker

Het Goudkleurige Oogmasker is op het eerste gezicht een gewoon oogmasker maar door de prijs van dit oogmasker glitter goud kleurig wat ook nog in 12 andere kleu... Lees meer

619758
€1,95 € 1,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Goudkleurige Oogmasker is op het eerste gezicht een gewoon oogmasker maar door de prijs van dit oogmasker glitter goud kleurig wat ook nog in 12 andere kleuren bestelbaar is wordt dit een uitstekende koop.

Een mooie goudkleurige Oogmasker nu verkrijgbaar bij PartyCorner online. Deze maskers zijn een MUST have tijdens een thema feest en zijn te combineren met andere verkleed artikelen om zo jouw perfecte glitter outfit samen te stellen.

Goudkleurige Oogmasker voor een thema feest.

Dit masker is perfect voor iemand die een elegant en spannend oogmasker willen kopen voor een mysterieus gemaskerde bal of thema feest. Met dit masker is jouw outfit compleet. en kun je incognito verschijnen op het feest.

Productspecificatie: Goudkleurige Oogmasker

  •         Kleuren: zoals op foto
  •         Bestelbaar in: maat one size fis all
  •         Materiaal: kunststof
  •         Leeftijd advies: vanaf 14 jaar

Geplastificeerd kartonnen goudkleurig oogmasker online kopen.

Dit  geplastificeerd kartonnen goudkleurig oogmasker goud is gemaakt van voorgevormd hard kunststof met aan beide zijde een band zodat deze voor iedereen in de juiste maat is. Ook rond de ogen van dit gezicht masker zijn contouren aangebracht die je ogen accentueren. geplastificeerd kartonnen goudkleurig oogmasker online kopen of in onze winkel in Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.