Gouden kroontje amy

Gouden kroontje amy

Met het Gouden kroontje amy op voel je je als een echte Koningin en kan je je ook als een kroontjes Koningin gedragen. Met deze leuke accessoire op je hoofd heb... Lees meer

1429411
€2,25 € 1,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met het Gouden kroontje amy op voel je je als een echte Koningin en kan je je ook als een kroontjes Koningin gedragen. Met deze leuke accessoire op je hoofd heb je zeker een geslaagde Koningsdag en ga je zeker opvallen tijdens de vrijmarkt of tijdens festivals.

Het Gouden kroontje amy is geschikt voor dames en meisjes, het kroontje is alleen in de maat one size leverbaar en past op ieder hoofd.

Productspecificatie: Gouden kroontje amy

  • Maat: One size
  • Kleur: Goud
  • Materiaal: Plastic
  • Thema: Koningsdag, prinsessen, koningen, royal

Gouden kroontje amy kopen

Met dit Gouden kroontje amy op zal je zeker opvallen. Het kroontje is gemakkelijk op en af te zetten en is echt de perfecte accessoire voor bij je Oranje outfit. Je kunt het Gouden kroontje amy online kopen of in onze winkel in Zaandam.

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.