Goude hoed Toppers

Goude hoed Toppers

Goude hoed Toppers is een glimmende hoedje van pailletten stof gemaakt in de maat one size fits all. Partycorner.nl heeft een groot assortiment glitter en glamo... Lees meer

5066348
€7,95 € 5,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Goude hoed Toppers is een glimmende hoedje van pailletten stof gemaakt in de maat one size fits all. Partycorner.nl heeft een groot assortiment glitter en glamour feesthoeden en petten. Accessoires of aanverwante producten de Goude hoed Toppers is in 10 andere kleuren leverbaar.

Pailletten Goude hoed Toppers

Ook verkrijgbaar in de pailletten stof zijn div petten en andere modellen hoeden in diversen kleuren. Deze glimmende van pailletten stof gemaakte  Goude hoed Toppers en kunt u weer  bestellen.Wij hebben deze weer speciaal ingekocht voor de Toppers dresscode maar bij elk thema feest heeft hij een glitter en glamour uitstraling.

Met een snelle levering sturen wij deze Hoed Popstar Sequins goud naar u thuis ook kunt jij bij Partycorner.nl online bestellen of offline ophalen in onze 500 m2 winkel in Zaandam.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.