Gothic jurk met capuchon

Gothic jurk met capuchon

Ga je voor een gothic kleding? Bestel dan bij PartyCorner.nl Gothic Jurk met capuchon en prachtige wijde mouwen afgezet met witte doodshoofdjes.Deze mooie zwart... Lees meer

16335940
€22,50 € 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga je voor een gothic kleding? Bestel dan bij PartyCorner.nl Gothic Jurk met capuchon en prachtige wijde mouwen afgezet met witte doodshoofdjes.Deze mooie zwart ruimvallende alternatieve kleding zit comfortabel en verstopt alle spannende onderdelen. Laat de mannen maar je mooie benen zien door de 2 hogen splitten kunnen ze je prachtige kousen zien. Als het moet blijft je gezicht verborgen onder de grote capuchon, spannend en mysterieus.

Productspecificatie Gothic Jurk met capuchon:

  •  Bestaat uit: jurk met capuchon
  •  Maat: L
  •  kleur: zwart
  •  Niet inbegrepen: zwarte schoenen
  •  100% polyester

Gothic jurk met capuchon

De Gothic jurk met capuchon is gemaakt van polyester stof, wat het dragen van de Gothic jurk met capuchon erg comfortabel maakt. Gothic jurk met capuchon kun je dragen naar verschillende verkleed feestjes, en niet te vergeten naar een angstaanjagende Halloween party.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.