Gothic cape

Gothic cape

Deze grijze cape is gemaakt voor verschillende party's zoals een duivels of Gothic party. Deze schoudermantel is vervaardigd uit 100% grijze velvet stof. Deze  ... Lees meer

39105632
€ 17,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze grijze cape is gemaakt voor verschillende party's zoals een duivels of Gothic party. Deze schoudermantel is vervaardigd uit 100% grijze velvet stof. Deze  cape grijs is een rijke aanvulling op bijna elke gothic outfit en zowel voor dames als heren te dragen. De velvet cape heeft een lengte van 170cm en valt ruim boven de enkels. Let op!!!! De lengte van de cape is natuurlijk afhankelijk van je lichaamslengte. Snel verkleden kan gemakkelijk met een mooie Gothic cape van PartyCorner.

Productspecificaties: Gothic cape

  • Bestaat uit: cape met capuchon
  • Materiaal: 100% polyester
  • Maat: lengte 170cm
  • Kleur: grijs
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  • Voorzien van een voorsluiting

Mysterieuze grijze Gothic cape.

Draag deze mysterieuze grijze gothic cape als je een geheimzinnige man of vrouw wilt lijken. Deze Halloween velvet grijze Gothic cape van top kwaliteit. Partycorner heeft die Gothic capes met een luxe uitstraling. Deze mysterieuze grijze Gothic cape is voorzien van een mooie ruimvallende capuchon.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.