Gorilla pak

Gorilla pak

Gorilla pak is een volwassenenkostuum van pluche ook wel Gorilla pak deluxe genoemd in de maat ( max. 1.95 m) Ben jij op zoek naar een harig, groot en te gek go... Lees meer

20792292
€94,50 € 61,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Gorilla pak is een volwassenenkostuum van pluche ook wel Gorilla pak deluxe genoemd in de maat ( max. 1.95 m) Ben jij op zoek naar een harig, groot en te gek gorilla verkleedpak om een wild avontuur te beleven? Bestel dan het jungle Gorilla pak met capuchon als  masker online bij ons! Onze dierenpakken, waaronder ook dit Gorilla pak, zijn erg uniek. Je hoeft niet bang te zijn dat iedereen in hetzelfde kostuum loopt tijdens een verkleed party, want dit Gorilla pak is bijna nergens te krijgen!

Productspecificatie:

  • Kleur: zwart
  • Maat: M, L, XL
  • Bestaat uit: pluche gorilla pak

Gorilla pak

Gorilla's hebben natuurlijk altijd het laaste woord. Met dit harige zwarte kostuum hoor je helemaal bij de jungle! Dit Gorilla pak is een luxe kostuum dat alleen bij Partycorner.nl verkrijgbaar is!

Wil jij goed opvallen tijdens een wild feest, dan is dit Gorilla kostuum helemaal te gek voor jou! De donker bruine bijna zwarte kleur, masker en de hele harige jumpsuit zijn ideaal voor een verkleed party of voor een Carnaval feestje.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.