Goedkope Sombrero

Goedkope Sombrero

Deze Goedkope Sombrero in de typisch kleuren uit Mexico is één van onze sombrero's in de maat one size fits most die van stro is gemaakt. Deze hoofddeksel houd ... Lees meer

68203958
Neem contact op voor de levertijd
€7,75 € 5,05 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Goedkope Sombrero in de typisch kleuren uit Mexico is één van onze sombrero's in de maat one size fits most die van stro is gemaakt. Deze hoofddeksel houd je hoofd koel met deze Goedkope Sombrero je gehele hoofd uit de zon en een heerlijke schaduw geeft. Deze Sombrero is gemaakt van vilt en heeft een afmeting van 49 cm.

Zoek jij een goedkope Mexicaanse hoed voor een groep of feest vraag dan naar de speciale groeps korting.

Productspecificatie: Goedkope Sombrero

  • Kleur: multi color
  • Materiaal: vilt
  • Maat:one size
  • Afmeting: 49 cm

Goedkope sombrero kopen

Je gehele hoofd uit de zon en een heerlijke schaduw geeft als je deze Goedkope Sombrero kopen gaat. Bij Partycorner vind je een grote collectie aan Mexicaanse Sombrero's. Speciaal voor de mensen met een low budget hebben wij ook een keuze aan Goedkope Sombrero's zodat ook hun een Goedkope Sombrero kunnen aanschaffen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.