Goedkope sexy oogmasker rood

Goedkope sexy oogmasker rood

Een Goedkope sexy oogmasker rood ook wel Oogmasker Venice corona genoemd. Dit is een goedkoop Venetiaans oogmasker met prachtige rood en zilver kleurige glitter... Lees meer

51676106
Neem contact op voor de levertijd
€6,17 € 4,00 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een Goedkope sexy oogmasker rood ook wel Oogmasker Venice corona genoemd. Dit is een goedkoop Venetiaans oogmasker met prachtige rood en zilver kleurige glitter details met een uitvloeiende kleur rood. Dit rode oogmasker heeft een mooie kroon vorm bovenop en is in zijn totale afwerking sensationeel.

De basis van het oogmasker rood met zilvere decoratie is oogverblindend. Aan de buitenkant van het masker zijn in de vorm van sierlijke krullen typisch Italiaanse zilverkleurige details aangebracht. De gehele omtrek van dit oogmasker rood is tevens met zilverkleurige band afgewerkt.

kroon masker als goedkope sexy oogmasker rood.

Het goedkope sexy masker rood is gemakkelijk vast te maken door middel van een lint aan weerszijde van het masker die naar gelang de maat aan elkaar verbonden kunnen worden met een strik of knoop.

Productinformatie: Goedkope sexy oogmasker rood

    Materiaal: kunststof met zilver kleurig band
    Kleur: rood met zilver glitter details
    Maat: one size fits most
    Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Bestel bij PartyCorner dit Goedkope sexy oogmasker rood ook wel Oogmasker Venice genoemd online of kom deze passen in onze winkel in Zaandam.

PartyCorner heeft een grote collectie aan maskers in allerlei verschillende thema's. Bekijk ook ons voorgevormde gedeeltelijk transparant rode Venetiaanse oogmasker met een zwanen look. Het is versierd met een kleine zwaan rond de ogen. Aan dit Venetiaanse oogmasker met prachtige veer hangt een mysterieuze sfeer zodat u kunt switchen met het goedkope sexy oogmasker rood.


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.