Goedkope Plaksnor Hippie kopen

Goedkope Plaksnor Hippie kopen

Goedkope Plaksnor Hippie kopen? Want snel even een snor laten groeien voor een thema feestje is geen optie. Wij hebben een Goedkope plaksnor Hippie om op een ec... Lees meer

50826035
Neem contact op voor de levertijd
€2,48 € 1,61 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Goedkope Plaksnor Hippie kopen? Want snel even een snor laten groeien voor een thema feestje is geen optie. Wij hebben een Goedkope plaksnor Hippie om op een echte hippie te lijken want wat is nou een hippie zonder gekke snor. Deze Goedkope Plaksnor Hippie van mooi synthetische haar is voorzien van een standaard plakrand aan de achterzijde van de plaksnor.

Is het thema feestje of je vermomming klaar dan gewoon deze Goedkope hippie plaksnor van je gezicht verwijderen en weer opbergen voor de volgende keer.

Product omschrijving: Goedkope Plaksnor Hippie

    Beschrijving: Plaksnor Hippie
    Materiaal: 100% synthetische haar
    Voorzien: plakstrip achterzijde
    Maat: one size fits all
    Kleur: zwart
    Aanbevolen leeftijd: 6 jaar en ouder

Koop een Goedkope Plaksnor Hippie.

Bij PartyCorner vind je voor elk feestje wel een bijpassende plaksnor en een een hoed. Welk thema feest je ook hebt, je vindt de leukste plak snorren en hoeden bij PartyCorner. Want behalve de Hippie hoeden, hebben wij nog veel meer geweldige feest hoeden in ons assortiment. Wil je je verkleden als Hippie? kijk dan in ons assortiment van Hippie artikelen en stel je outfit samen.

Wil je er voor zorgen dat jouw snor goed blijft zitten? gebruik hiervoor de Mastix huidlijm speciaal gemaakt voor het vastmaken van nep haar. Mastix
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.