Goedkope Piraten plaksnor kopen

Goedkope Piraten plaksnor kopen

Goedkope Piraten plaksnor kopen? Want snel even een snor laten groeien voor een thema feestje is geen optie. Wij hebben een Goedkope Piraten plaksnor om als een... Lees meer

50800046
€2,75 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Goedkope Piraten plaksnor kopen? Want snel even een snor laten groeien voor een thema feestje is geen optie. Wij hebben een Goedkope Piraten plaksnor om als een echte stoere piraat te lijken want wat is nou een piraat zonder gekke snor. Deze Goedkope Piraten plaksnor van mooi synthetische haar is voorzien van een standaard plakrand aan de achterzijde van de plaksnor. Is het thema feestje of je vermomming klaar dan gewoon deze Goedkope Piraten plaksnor van je gezicht verwijderen en weer opbergen voor de volgende keer.

Product omschrijving: Goedkope Piraten plaksnor

    Bestaat uit: Piraten Plaksnor
    Materiaal: 100% synthetische haar
    Voorzien: plakstrip achterzijde
    Maat: one size fits all
    Kleur: zwart
    Aanbevolen leeftijd: 6 jaar en ouder

Koop een goedkope Piraten plaksnor

Bij PartyCorner vind je voor elk feestje wel een bijpassende plaksnor en een een hoed. Welk thema feest je ook hebt, je vindt de leukste plak snorren en hoeden bij PartyCorner. Want behalve de piraten hoeden, hebben wij nog veel meer geweldige feest hoeden in ons assortiment. Wil je je verkleden als Piraat? kijk dan in ons assortiment van piraat artikelen en stel je outfit samen.

Wil jij ervoor zorgen dat jouw snor goed blijft zitten? Gebruik hiervoor de Mastix huid lijm speciaal gemaakt voor het vastmaken van nep haar. Mastix

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.