Goedkope nep snor Politie kopen

Goedkope nep snor Politie kopen

Altijd al bromsnor uit de tv serie van zwiebertje willen worden? Met onze goedkope nep snor Politie en ben je aardig op weg om je als politie uit de jaren 60-70... Lees meer

50846729
Neem contact op voor de levertijd
€2,48 € 1,61 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Altijd al bromsnor uit de tv serie van zwiebertje willen worden? Met onze goedkope nep snor Politie en ben je aardig op weg om je als politie uit de jaren 60-70 te verkleden. Het is een authentiek politie nep snor van bromsnor uit de vervlogen jaren. 

Goedkope nep snor Politie online of kom deze eerst in onze winkel voor je deze nep snor kopen gaat.

Een Goedkope nep snor Politie? wij bieden een ruime collectie van meer dan 100 modellen nep snorren aan. Van kwalitatief hoogwaardige producten voor eenmalig gebruik tot snorren van theater kwaliteit die meerdere mailen gebruikt kunnen worden.

Productspecificaties: Goedkope politie nep snor 

  • Materiaal: 100% synthetische haar
  • Voorzien: plak rand achterzijde
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: zwart
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Professionele Goedkope nep snor Politie

Deze professionele nep snor politie van mooi synthetische haar is voorzien van een standaard plakrand aan de achterzijde van de nep snor. Is het thema feestje of je vermomming klaar dan gewoon deze Goedkope politie nepsnor an je gezicht verwijderen en weer opbergen voor de volgende keer.

Professionele nep snor op en politie kinder politie kostuum aan.

Van jongs af al bij de politie willen zijn, dat kan met het kinder politie pak. Ook wel Kinder kostuum Police genoemd, en zit standaard in onze collectie. Met het bonboekje en de knuppel in de hand, een nep snor onder je neus is ben je  de baas op het hoofdbureau. Het bonboekje en de knuppel zijn apart bestelbaar.

 Wil je er voor zorgen dat jouw snor goed blijft zitten? gebruik hiervoor de Mastix huidlijm speciaal gemaakt voor het vastmaken van nep haar. Mastix

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.