Goedkope nep snor piloot kopen

Goedkope nep snor piloot kopen

Altijd al piloot willen worden? Met onze Goedkope nep snor piloot en retro piloten pet Erick ben je aardig op weg om je als piloot uit de jaren 30-40 te verkled... Lees meer

50845367
Neem contact op voor de levertijd
€3,88 € 2,51 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Altijd al piloot willen worden? Met onze Goedkope nep snor piloot en retro piloten pet Erick ben je aardig op weg om je als piloot uit de jaren 30-40 te verkleden. Het is een authentiek nepsnor en vliegeniers pet uit vervlogen jaren.
 
Goedkope nep snor piloot online  of kom deze eerst passen in onze winkel voor je deze gaat kopen.

Een Goedkope nep snor piloot? wij bieden een ruime collectie van meer dan 100 modellen nep snorren aan. Van kwalitatief hoogwaardige producten voor eenmalig gebruik tot snorren van theater kwaliteit die meerdere mailen gebruikt kunnen worden.

Productspecificaties: Goedkope nep snor piloot

  • Materiaal: 100% synthetische haar
  • Voorzien: plak rand achterzijde
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: zwart
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Professionele Goedkope nep snor piloot

Deze professionele goedkope nep snor piloot van mooi synthetische haar is voorzien van een standaard plakrand aan de achterzijde van de nep snor. Is het thema feestje of je vermomming klaar dan gewoon deze Goedkope nep snor piloot van je gezicht verwijderen en weer opbergen voor de volgende keer.

Wil je er voor zorgen dat jouw snor goed blijft zitten? gebruik hiervoor de Mastix huidlijm speciaal gemaakt voor het vastmaken van nep haar. Mastix

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.