Goedkope nep snor Charlie Chaplin

Goedkope nep snor Charlie Chaplin

Goedkope nep snor Charlie Chaplin kopen? Want snel even een snor laten groeien voor een thema feestje is geen optie. Wij hebben een Goedkope nep snor Charlie Ch... Lees meer

50855357
Neem contact op voor de levertijd
€2,48 € 1,61 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Goedkope nep snor Charlie Chaplin kopen? Want snel even een snor laten groeien voor een thema feestje is geen optie. Wij hebben een Goedkope nep snor Charlie Chaplin om op een echte komiek te lijken want wat is nou een Charlie Chaplin zonder gekke snor. Deze Goedkope nep snor Charlie Chaplin van mooi synthetische haar is voorzien van een standaard plakrand aan de achterzijde van de plaksnor. Is het thema feestje of je vermomming klaar dan gewoon deze Goedkope nep snor Charlie Chaplinvan je gezicht verwijderen en weer opbergen voor de volgende keer.

Product omschrijving: Goedkope nep snor Charlie Chaplin

  •     Beschrijving: nep snor Charlie Chaplin
  •     Materiaal: 100% synthetische haar
  •     Voorzien: plakstrip achterzijde
  •     Maat: one size fits all
  •     Kleur: zwart
  •     Aanbevolen leeftijd: 6 jaar en ouder

Goedkope nep snor Charlie Chaplin kopen

Bij PartyCorner vind je voor elk feestje wel een bijpassende plaksnor en een een hoed. Welk thema feest je ook hebt, je vindt de leukste plak snorren en hoeden bij PartyCorner. Want behalve de bolhoeden, hebben wij nog veel meer geweldige feest hoeden in ons assortiment. Wil je je verkleden als ouderwetse komiek? kijk dan in ons assortiment van verkleed artikelen en stel je outfit samen.

Wil je er voor zorgen dat jouw snor goed blijft zitten? gebruik hiervoor de Mastix huidlijm speciaal gemaakt voor het vastmaken van nep haar. Mastix

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.