Goedkope nep snor Baron kopen

Goedkope nep snor Baron kopen

Een Goedkope nep snor Baron kopen? wij bieden een ruime collectie van meer dan 100 modellen nep snorren en baarden aan. Van kwalitatief hoogwaardige producten v... Lees meer

50841965
Neem contact op voor de levertijd
€2,48 € 1,61 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een Goedkope nep snor Baron kopen? wij bieden een ruime collectie van meer dan 100 modellen nep snorren en baarden aan. Van kwalitatief hoogwaardige producten voor eenmalig gebruik tot snorren van theater kwaliteit die meerdere mailen gebruikt kunnen worden zoals deze Goedkope nep snor Baron van synthetisch haar.

Productspecificaties: Goedkope nep snor Baron

  • Materiaal: 100% synthetische haar
  • Voorzien: plak rand achterzijde
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: zwart
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Nep snor Baron voor een Sherlock Holmes vermomming

De perfecte Goedkope nep snor Baron voor het creëren van een Sherlock Holmes vermomming , met een pijp en een Sherlock Holmes Detective pet en deze Goedkope nep snor Baron heb je 2 karakters in één.

Wil je er voor zorgen dat jouw snor goed blijft zitten? gebruik hiervoor de Mastix huidlijm speciaal gemaakt voor het vastmaken van nep haar. Mastix

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.