Goedkope hoge glitterhoed zilver

Goedkope hoge glitterhoed zilver

Glitter and glamour is de dresscode van het themafeest. Kijk online op PartyCorner.nl voor een uitgebreide collectie aan hoeden en petten. Bestel deze goedkope ... Lees meer

35411489
Neem contact op voor de levertijd
€3,07 € 1,98 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Glitter and glamour is de dresscode van het themafeest. Kijk online op PartyCorner.nl voor een uitgebreide collectie aan hoeden en petten. Bestel deze goedkope hoge glitter hoed zilver en je maakt helemaal de blitz op jouw feest. De hoed is gemaakt van plastic en is voorzien van vele glitters. De brede rand maakt deze hoge glitterhoed zo chique, hilarisch gewoon voor dat geld. Deze goedkope hoge glitter hoed is in 11 verschillende kleuren te bestellen. Deze goedkope hoge glitter hoed zilver is geweldig te combineren met mooie kleding en zilveren high heels.

productinformatie: hoge glitter hoed zilver
  • Kleur: zilver
  • Gemaakt van: kunststof
  • Maat one size fits all
  • Aanbevolen leeftijd 14 jaar en ouder

Goedkope hoge glitter hoed kopen

Wil jij deze goedkope hoge glitter hoed kopen. Deze hoge glitter hoed komt uit de ongelooflijk grote collectie hoofddeksels voor feesten en party's voor volwassenen. Maak je keuze uit onze enorme collectie van hoge hoeden, er zijn maar liefst 12 andere kleuren Raak je deze hoge glitterhoed zilver kwijt, geen probleem over de kosten van goedkope hoge glitter hoed zilver hoef jij je geen zorgen te maken. Licht uit spot aan! Leg de rode loper uit, trek de champagne open en bereid je voor op het geflitst van vele camera’s. Naar een glitter en glamour party met onze goedkope hoge glitterhoed zilver op. PartyCorner heeft een uitgebreide collectie glitter en glamourkleding en accessoires voor je samengesteld.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.