Goedkope hawaii kransen oranje

Goedkope hawaii kransen oranje

Een hawaii krans is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Goedkope hawaii kransen oranje die door de oranje bloemetjes een onschuldig tintje krijgt. Een... Lees meer

52866437
Neem contact op voor de levertijd
€22,37 € 14,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een hawaii krans is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Goedkope hawaii kransen oranje die door de oranje bloemetjes een onschuldig tintje krijgt. Een lei is een traditionele Hawaïaanse bloemenkrans gedragen als lichaamsversiering.

Hawaii ketting
of Hawaii kransen is een bloemen krans van kunst of zijde bloemen die als een ketting geregen zijn.

Waar kan je Goedkope hawaii kransen oranje kopen.

De Goedkope hawaii kransen oranje kopen als hawaii krans die iets extra's geeft aan jouw hawaii outfit voor een onschuldige look. Bij PartyCorner zijn allerlei accessoires verkrijgbaar om te combineren met de Goedkope hawaii kransen oranje en jouw outfit, zoals een hawaii hoed of leuk hawaii rokje.

Maak jouw hawaii outfit compleet online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam Waar kan je Goedkope hawaii kransen oranje kopen kan.

Productspecificatie: Goedkope hawaii kransen oranje

  •     Aantal: 25 stuks per cylinder verpakking
  •     Materiaal: kunststof
  •     Kleur: Oranje
  •     Geschikt voor: hawaii thema


De Goedkope hawaii kransen oranje zijn geschikt voor hawaii thema feesten, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestjes of uitjes. En door de bloemetjes blijft de krans altijd leuk om een outfit compleet te maken.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.