Goedkope detective nep snor kopen

Goedkope detective nep snor kopen

Goedkope detective nep snor kopen? Want snel even een snor laten groeien voor een thema feestje is geen optie. Wij hebben een Goedkope detective nep snor om op ... Lees meer

50850716
€4,25 € 2,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Goedkope detective nep snor kopen? Want snel even een snor laten groeien voor een thema feestje is geen optie. Wij hebben een Goedkope detective nep snor om op een echte detective te lijken want wat is nou een detective zonder gekke snor. Deze Goedkope detective nep snor van mooi synthetische haar is voorzien van een standaard plakrand aan de achterzijde van de plaksnor. Is het thema feestje of je vermomming klaar dan gewoon deze Goedkope detective nep snorvan je gezicht verwijderen en weer opbergen voor de volgende keer.

Product omschrijving: Goedkope detective nep snor

    Beschrijving: Detective nep snor
    Materiaal: 100% synthetische haar
    Voorzien: plakstrip achterzijde
    Maat: one size fits all
    Kleur: zwart
    Aanbevolen leeftijd: 6 jaar en ouder

Goedkope detective nep snor kopen online kopen

Bij PartyCorner vind je voor elk feestje wel een bijpassende plaksnor en een een hoed. Welk thema feest je ook hebt, je vindt de leukste plak snorren en hoeden bij PartyCorner online of in onze mooie winkel in het censtrum van Zaandam. Want behalve de detective hoeden, hebben wij nog veel meer geweldige feest hoeden in ons assortiment. Wil je je verkleden als Detective? kijk dan in ons assortiment van detective artikelen en stel je outfit samen.

Wil je er voor zorgen dat jouw snor goed blijft zitten? gebruik hiervoor de Mastix huidlijm speciaal gemaakt voor het vastmaken van nep haar. Mastix
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.