Goedkope Baby roze snelsluiters

Goedkope Baby roze snelsluiters

Goedkope baby roze snelsluiters voor ballonnen kopen deze Ballonnen snelsluiters is het sluiten van heliumballonnen een peas of cake Deze verpakking bestaat uit... Lees meer

50381429
€7,95 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Goedkope baby roze snelsluiters voor ballonnen kopen deze Ballonnen snelsluiters is het sluiten van heliumballonnen een peas of cake Deze verpakking bestaat uit 100 Goedkope baby roze snel sluiters met lintje en een handleiding. Met deze ballon snelsluiters  sluit u met één simpele beweging binnen 1 seconden de ballon, een snellere manier om een ballon te sluiten is er niet! Het lint van deze snelsluiters is ongeveer 1,5m.lang en heeft de baby rozee kleur.

Goedkope baby roze snelsluiters bij PartyCorner.

baby roze snelsluiter bevestigt u eenvoudig aan een ballon, en de ballon wordt hier ook direct mee afgesloten. Knopen is dus niet nodig! en dit betekent ook dat u de ballonnen kunt bijvullen als deze tijdens langer gebruik iets minder vol raken. Ook kunt u de ballonnen laten leeglopen zonder ze kapot te maken omdat er nooit een knoop ingaat en eventueel opnieuw te vullen zijn. De Goedkope baby roze snelsluiters zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar bij PartyCorner.

Productomschrijving: baby roze snelsluiters

 • Snelsluiters-     50 stuks
 • Snelsluiters -  100 stuks
 • Snelsluiters - 1000 stuks

Gemakkelijk en eenvoudig ballon knopen met goedkope baby roze snelsluiters

Gemakkelijk en eenvoudig ballon met baby roze snelsluiters Heeft u ook altijd moeite met het dichtknopen van ballonnen? Nooit meer ballonnen dichtknopen met deze baby roze snel sluiters! Op een makkelijke manier uw ballonnen sluiten zonder last van u vingers te krijgen door het vele knopen, gebruik onze baby rozee snelsluiters of ballon stoppers. Beide makkelijk in gebruik en het scheelt u veel tijd. de snelsluiters zijn makkelijk te gebruiken en na het eenmaal gedaan te hebben zal het makkelijk gaan om te doen.

Ook hebben de baby roze ballon snelsluiters naast deze baby roze snelsluiters en lint. om deze met elkaar te kunnen combineren. leuk om bij baby shower de mensen te verrassen. Bekijk al onze ballonnen artikelen in het grote ballonnen assortiment bij PartyCorner.

Het gebruik van Goedkope baby roze snelsluiters

Deze Goedkope baby roze snelsluiters zijn van kunststof gemaakt, en zijn niet bedoeld voor het oplaten van ballonnen omdat het lintje moeilijk afbreekbaar is wanneer deze in het milieu terecht komt. Voor ballonoplating adviseren wij eco-snelsluiters of eco balloon-ribbon. knoop daarom deze baby roze snelsluiters aan de kinderen hun handjes.of iets anders en hou de natuur schoon.

Bezoek ook eens onze vuurwerk shop:

Vuurwerkland Zaandam

Kom je niet uit de buurt van Zaandam, kijk dan op www.vuurwerkland.nl

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
 • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
 • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
 • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
 • U kunt langs komen zonder afspraak.
 • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
 • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
 • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
 • Diverse betaal mogelijkheden.
 • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.