Goedkoop Venetiaans masker paars

Goedkoop Venetiaans masker paars

Een goedkoop Venetiaans masker paars in 8 kleuren ook wel oogmasker felina genoemd. Dit is een goedkoop Venetiaans oogmasker met prachtige paars en goud kleurig... Lees meer

51572600
€7,50 € 5,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een goedkoop Venetiaans masker paars in 8 kleuren ook wel oogmasker felina genoemd. Dit is een goedkoop Venetiaans oogmasker met prachtige paars en goud kleurige glitter details met een uitvloeiende kleur paars. Dit paarse Venetiaans oogmasker is in zijn totale afwerking sensationeel.

De basis van het Venetiaans masker paars met goud decoratie is oogverblindend. Aan de buitenkant van het masker zijn in de vorm van sierlijke krullen typisch Italiaanse goudkleurige details aangebracht. De gehele omtrek van dit Venetiaans masker paars is tevens met goudkleurig band afgewerkt. 

Dames Goedkoop Venetiaans masker paars

Het Venetiaans masker paars is gemakkelijk vast te maken door middel van een lint aan weerszijde van het masker die  naar gelang de maat aan elkaar verbonden kunnen worden met een strik of knoop.

Produktinformatie: Venetiaans masker paars

  • Materiaal: kunststof met zilver kleurig band
  • Kleur: paars met goude glitter details
  • Maat: one size fits most
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Bestel bij PartyCorner dit Venetiaans masker paars ook wel Oogmasker fiamma genoemd online of kom deze passen in onze winkel in Zaandam.

PartyCorner heeft een grote collectie aan maskers in allerlei verschillende thema's.  Bekijk ook ons voorgevormde gedeeltelijk transparant paarse Venetiaanse oogmasker met een zwanen look. Het is versierd met een kleine zwaan rond de ogen. Aan dit Venetiaanse oogmasker met prachtige veer hangt een mysterieuze sfeer zodat u kunt switchen met het goedkoop Venetiaans masker paars.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.