Goedkoop Venetiaans masker goud

Goedkoop Venetiaans masker goud

Een goedkoop Venetiaans masker goud in 8 kleuren ook wel oogmasker felina genoemd. Dit is een goedkoop goud Venetiaans oogmasker met prachtige van glitter goud ... Lees meer

51601820
Neem contact op voor de levertijd
€7,75 € 5,05 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een goedkoop Venetiaans masker goud in 8 kleuren ook wel oogmasker felina genoemd. Dit is een goedkoop goud Venetiaans oogmasker met prachtige van glitter goud kleurige details met een uitvloeiende kleur zilver naar goud. Dit goud kleurige Venetiaans oogmasker is in de totale afwerking sensationeel

De basis van het Venetiaans masker goud met goud decoratie is oogverblindend. Aan de buitenkant van het masker zijn in de vorm van sierlijke krullen typisch Italiaanse goudkleurige details aangebracht. De gehele omtrek van dit goedkoop Venetiaans masker goud is tevens met goudkleurig band afgewerkt. 

Dames Goedkoop Venetiaans masker goud

Het Venetiaans masker goud kleurig is gemakkelijk vast te maken door middel van een lint aan weerszijde van het masker die  naar gelang de maat aan elkaar verbonden kunnen worden met een strik of knoop.

Produktinformatie: goedkoop Venetiaans masker goud

  • Materiaal: kunststof met zilver kleurig band
  • Kleur: goud met goude glitter details
  • Maat: one size fits most
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Bestel bij PartyCorner dit Venetiaans masker goud ook wel Oogmasker fiamma genoemd online of kom deze passen in onze winkel in Zaandam.

PartyCorner heeft een grote collectie aan maskers in allerlei verschillende thema's.  Bekijk ook ons voorgevormde gedeeltelijk transparant goud Venetiaanse oogmasker met een zwanen look. Het is versierd met een kleine zwaan rond de ogen. Aan dit Venetiaanse oogmasker met prachtige veer hangt een mysterieuze sfeer zodat u kunt switchen met het Goedkoop venetiaans masker goud.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.