Glitterjurk Dazzle Dutch (Holland)

Glitterjurk Dazzle Dutch (Holland)

Één van de leukste dingen tijdens een Oranje thema activiteit is dat je lekker uit je dak kunt gaan. Bijvoorbeeld je eigen verkleden in deze prachtige glitterju... Lees meer

6500816
Neem contact op voor de levertijd
€21,95 € 17,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Één van de leukste dingen tijdens een Oranje thema activiteit is dat je lekker uit je dak kunt gaan. Bijvoorbeeld je eigen verkleden in deze prachtige glitterjurk Dazzle Dutch. Deze jurk is in de maat M/L (dit is één maat). Deze glitterjurk is niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar en wordt aan bevolen voor mensen boven de 16 jaar.

Voel je duizelingwekkend in glitterjurk Dazzle Dutch

Op Koningsdag wil je er natuurlijk duizelingwekkend mooi uitzien. In deze prachtige oranje pailletten jurk zul jij die dag schitteren. Het sexy jurkje is voorzien van een rood-wit-blauwe strik en banden. Natuurlijk is het niet alleen op Koningsdag te gebruiken maar ook op een EK of WK party of elk ander oranje themafeest.

Productspecificaties: Glitterjurk Dazzle Dutch

  • Kleur: Oranje met rood-wit-blauw
  • Maat: M/L (dit is één maat)
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 16 jaar en ouder

Oranje feestartikelen

Bij PartyCorner vind je een groot assortiment oranje artikelen. Of het nu gaat om een Koningsdag, WK-activiteit of ander typisch Hollands feest, bij ons heb je een ruime keuze

Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen. Zeker de moeite waard en de koffie staat altijd klaar!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.