Glitterhoedje rood wit blauw | Ik hou van Holland hoedje

Glitterhoedje rood wit blauw | Ik hou van Holland hoedje

Dit Made in Holland "Glitterhoedje Rood Wit Blauw" is voorzien van glimmend paillettenstof . De pailletten of glinsterend metalen of kunststofplaatjes hebben ee... Lees meer

5266781
Neem contact op voor de levertijd
€8,95 € 5,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Made in Holland "Glitterhoedje Rood Wit Blauw" is voorzien van glimmend paillettenstof . De pailletten of glinsterend metalen of kunststofplaatjes hebben een feestelijke uitdrukking van een glitter en glamour stijl. De pailletten zijn 5 mm van elkaar opgestikt op een 100 % polyester stof. Hierdoor krijgt deze een rijk en een glimmend effect. Deze zijn verwerkt in het model vanaf de bovenkant van het hoedje in de kleuren rood wit blauw met telkens een rand met een bandbreedte van ± 4 cm in de volgorde van onze nationale drie kleur. De versiering met een Luxe pailletten stof van exclusieve kwaliteit .

Onze maat voering is “one size fits all” met een diameter van 57cm voor de dames en 59cm voor de heren waarbij de hoogte ongeveer 14cm is.

Ik hou van Holland hoedje

Het Ik hou van Holland hoedje hoedje is gemaakt naar het oude model van een hoedje in de Fendora stijl, waarmee er in een geheel nieuw model hoedje is ontstaan. Dit model is misschien wel de meest qua kleur en design nagemaakt. Onze inkoop heeft deze dan ook standaard in onze collectie opgenomen als zijne made in Holland hoedje maar dan in de variant van de in de vorm van pailletten stof in de kleur stelling rood wit blauw.  Het glitter hoedje kan zowel als door Dames als Heren worden gedragen door dat dit made in Holland model Pailletten hoedje een zeer feestelijke uitstalling heeft met een exclusieve glitter en glamour vertoning.

Nederlands elftal hoedje

Wil jij het nieuwe Nederlandse elftal hoedje dragen tijdens het een wedstrijd van het Nederland elftal in dan ben jij met dit model glitterhoedje up to date met onze driekleur made in Holland. Op zoek naar een Nederlandse outfit kies dan voor ons Made in Holland Glitterhoedje Rood Wit  Blauw zo dat jij in stijl elke wedstrijd in je outfit kan bekijken. In combinatie met onze Holland colbert in onze nationale driekleur, ben jij een echte supporter. Wil jij bij een officiële Nederlandse prijs uitreiking zijn, ga dan in je mooie rood wit blauw combinatie.

Buiten de kleurstelling van rood wit blauw is het glamourhoedje in maar liefst 12 andere unie kleuren bestelbaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.