Glitter spinnenweb jurk kopen

Glitter spinnenweb jurk kopen

Zwarte pailletten Glitter spinnenweb jurk is een macaber design zwarte jurk voor de dames die echt willen opvallen op een Halloween party of griezel feest. de c... Lees meer

52942415
Neem contact op voor de levertijd
€29,98 € 19,48 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zwarte pailletten Glitter spinnenweb jurk is een macaber design zwarte jurk voor de dames die echt willen opvallen op een Halloween party of griezel feest. de contouren van het spinnenweb zijn van zilveren kleurige pailletten gemaakt zodat deze zeker zullen opvallen in dit zwarte Pailletten Glitter spinnenweb jurk kies hierbij een spinnen diadeem en klaar ben je.

Deze zwarte glitter spinnenweb jurk is te bestellen in de maat M. Bij het dragen van de zwarte pailletten spinnenweb jurk voel jij je als een spin in het web.

Productspecificatie: Glitter spinnenweb jurk

  •     Kleur zwart
  •     spinnenweb afbeelding zilver kleurig
  •     Aanbevolen leeftijd: 16 jaar en ouder
  •     ALLEEN LEVERBAAR IN 'M'

Voel je huiveringwekkend sexy in de glitter spinnenweb jurk

Het voorpand  van dit huiveringwekkend sexy jurkje als het zwarte pailletten glitter spinnenweb jurk voorzien van zwarte glitters die onder de feestverlichting nog meer zullen schitteren. Het achterpand is gemaakt van een zwarte uni stof van 100% polyester.

Vind jij dat je Halloween of griezel jurkje niet compleet wij verkopen ook bijpassende zwarte laarzen, 600m² winkelruimte behoren tot één van de grootste feestwinkel van Noord-Holland

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.