Glitter riem roze

Glitter riem roze

Royal Night of Disco betekent discoballen, glitters en veel boogy boogy. Toppers 2016 heeft dit jaar als them Royal Night of Disco op 13, 14 en 15 mei! dat bete... Lees meer

2241900
Neem contact op voor de levertijd
€7,75 € 6,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Royal Night of Disco betekent discoballen, glitters en veel boogy boogy. Toppers 2016 heeft dit jaar als them Royal Night of Disco op 13, 14 en 15 mei! dat betekent dat we 3 dagen lang terug naar de hippie tijd gaan.
Glitter riem roze is 1,20 m lang met een glitter structuur en is van polyester gemaakt. De riem is zowel een heren riem of draagbaar als damesriem bij ons vindt u in een uitgebreide collectie riemen. De riem is 5 cm breed en in 5 anderen kleuren te verkrijgen waar onder de blauwe riemen,witte riemen,maar ook de zwarte riem  en niet vergeten de zilverkleurige riem en goudkleurige riem

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema de Royal night of disco met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal naar de disco fever gekleed zijn dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.

Riem bestellen

PartyCorner heeft een groot schaal aan disco accessoires in onze assortiment. Bezoek onze website voor de gehele collectie van Toppers of bezoek onze winkel te Zaandam. 


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.