Glitter pet zilver

Glitter pet zilver

Pailletten, iedereen kent ze wel. Het materiaal dat glittert bij elke beweging. Glitter pet zilver bestaat uit een en al pailletten. Ga jij de dansvloer op met ... Lees meer

23943586
Neem contact op voor de levertijd
€6,95 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pailletten, iedereen kent ze wel. Het materiaal dat glittert bij elke beweging. 
Glitter pet zilver bestaat uit een en al pailletten. Ga jij de dansvloer op met een glitterpet van PartyCorner? Bekijk onze diverse disco shirts om erbij te combineren voor een echte 70's gevoel.

Productspecificatie: Glitter pet zilver

  • Kleur: zilver
  • Soort: glitter pet
  • Materiaal: pailletten
  • Thema: toppers 2016, disco, films en sterren

Glitterjurken kopen

Naast de glitterpet kun je ook de glitterjurken kopen bij PartyCorner. PartyCorner heeft een groot assortiment disco artikelen. Ben jij er klaar voor dit jaar?

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema de CHRISTMAS RED & SNOWY WHITE met prachtige  glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal top gekleed zijn, dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.
 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.