Glitter oogmasker goud kleurig

Glitter oogmasker goud kleurig

Ben jij op zoek naar een accessoire die jouw look mysterieus maakt voor op een feest? Dan is glitter oogmasker goud geschikt voor jou. Met het Glitter oogmasker... Lees meer

21638828
€1,50 € 1,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij op zoek naar een accessoire die jouw look mysterieus maakt voor op een feest? Dan is glitter oogmasker goud geschikt voor jou. Met het Glitter oogmasker goud kleurig maak jij jouw outfit compleet, je kunt kiezen voor iets elegants met een luxe kleurtje zoals wit en goud of voor iets met meer kleur zoals groen en blauw. Het oogmasker bedekt ook de neus.

 Een prachtig glitter oogmasker dat jij kunt combineren met verschillende outfits en voor verschillende gelegenheden. Een leuk accessoire dat vaker gebruikt kan worden.

Productspecificatie Glitter oogmasker goud

  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: goud, wit, groen en blauw (glitterkleuren)
  • Maat: one size
  • Thema: blingbling, films en sterren, carnaval

Glitter oogmasker goud kleurig kopen

Wil jij graag schitteren met jouw outfit op een feest maar toch mysterieus zijn? Dan kun jij het Glitter oogmasker kopen bij PartyCorner en zelf een kleurtje kiezen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.