Glitter laarzen zilver

Glitter laarzen zilver

Glitter laarzen zilver zijn sexy retro laarzen die ook verkrijgbaar zijn in een goude kleur in de maten 37 t/m 41. Deze glitter laarzen zilver zijn ideaal te co... Lees meer

2785760
€57,75 € 37,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Glitter laarzen zilver zijn sexy retro laarzen die ook verkrijgbaar zijn in een goude kleur in de maten 37 t/m 41. Deze glitter laarzen zilver zijn ideaal te combineren met een jaren 60 outfit, ook lopen ze comfortabel door de plateau en hebben ze een ritssluiting aan de zijkant.
Bij een grote afname van glitter laarzen zilver krijg jij van ons een groeps of verenigingskorting, ideaal voor als jij met een groep vriendinnen in hetzelfde schoen wilt lopen. Glitter laarzen zilveren zijn echte jaren 60 schoenen met een brede schaft.

Zilver Glitter laarzen kopen


Zilver glitter laarzen kopen met of zonder glitters PartyCorner.nl heeft ze en nog veel meer laarzen  voor een leuke prijs in onze webshop. Wil je ze eens passen kom dan naar onze winkel in Zaandam en probeer ze eens onder het genot van een kopje koffie.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.