Glimmend oogmasker

Glimmend oogmasker

Ben jij op zoek naar een oogmasker en wil jij graag een speciaal oogmasker dragen naar een feest? Dan is het Glimmende oogmasker geschikt voor jou, door de prac... Lees meer

21638828
€1,50 € 1,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij op zoek naar een oogmasker en wil jij graag een speciaal oogmasker dragen naar een feest? Dan is het Glimmende oogmasker geschikt voor jou, door de prachtige glimmende kleur is het een luxe oogmasker waarmee jij een mysterieuze look creërt voor een feest. Het Glimmende oogmasker is verkrijgbaar in zes prachtige kleuren rood, zilver, goud, paars, groen en blauw met allen een prachtige glans op het oogmasker. Glimmende oogmasker bedekt ongeveer de helft van de neus.

Productspecificatie Glimmende oogmasker
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: paars, rood, zilver, goud, blauw en groen
  • Maat: one size
  • Thema: blingbling, carnaval, films en sterren

Glimmende oogmasker kopen

Op zoek naar iets luxe voor een elegante uitstraling met iets wat jou mysterieus maakt, een prachtig glimmend oogmasker bijvoorbeeld? Dan kun jij het Glimmend oogmasker kopen bij PartyCorner en een keuze maken uit zes mooie kleuren.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.