Gladiator zwaard

Gladiator zwaard

Het gladiatoren die gladiator zwaard (Gladius) gebruikten waren degenen die waren beschermd met gladiator kostuum voorzien van body schilden, gladiator helm. De... Lees meer

36229043
€9,50 € 6,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het gladiatoren die gladiator zwaard (Gladius) gebruikten waren degenen die waren beschermd met gladiator kostuum voorzien van body schilden, gladiator helm. De meeste gladiator equipement zoals dit gladiator zwaard ie een replica maar dan van plastic gemaakt en bestelbaar in de webshop wil jij een zwaard kopen kies dan voor dit Gladiator zwaard.

Productspecificaties: Gladiator zwaard

  • Kleur: zilver kleurig
  • Materiaal: kunstof
  • Lengte; 57 cm
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 9+ jaar en ouder

Romeins zwaard

Gladiator romeins zwaard werd niet alleen voor de gladiatoren gevechten gebruikt . De Romeinen gebruikte dit Romeins zwaard gladiator om tegen de heidenen te vechten, De Romeinse toeschouwers in het Colosseum genoten van dood en verderf en hielden van de gladiatoren gevechten als een steeds terugkerende volksvermaak, De naam Gladius zwaard is de 27 inch of (±) 68cm cm korte rechte zwaard vanaf het handvat.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.