Gladiator kostuum heren

Gladiator kostuum heren

Gekleed in de Gladiator kostuum Set, zal jij wel het aanzien van een hoog aangeschreven krijger en soldaat van het oude Rome. Het pantser is gemaakt voor zowel ... Lees meer

2265070
Neem contact op voor de levertijd
€37,48 € 24,35 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Gekleed in de Gladiator kostuum Set, zal jij wel het aanzien van een hoog aangeschreven krijger en soldaat van het oude Rome. Het pantser is gemaakt voor zowel de bescherming en flexibiliteit, en het zal de krijger die het draagt wel degelijk dienen.

Gladiator kostuum heren bestaat uit een Compleet kostuum inclusief tunika met nep panser, been- en armdelen en cape. Gemaakt van 100% polyester. laarzen zijn los bestelbaar.

Gladiator kostuum heren productspecificaties:
 
Kleur: bruin met goud kleurige applicatie
Materiaal:100% polyester
Maat:M/L
Leverbaar binnen 1-3 werkdagen
 

Goedkope Gladiator kostuum heren

Een prachtig gemaakte goedkope Gladiator kostuum heren van de grootheid van de aandacht voor detail van nobele oude gladiator kostuum. de klassieke look van een gepantserde Romeinse soldaat die door het toevoegen van beschermende kleding. Het resultaat is een formidabele toch flexibel kostuum van een pantser dat elke krijger graag wilt dragen.

Gladiatoren vecht kostuums

Een gladiator was in de oude romeinen tijd iemand die een gevecht leverde voor het volksvermaak. Het woord gladiator is afgeleid van gladius, Latijn voor zwaard, en betekent ‘kampvechter ’ hoewel gladiatoren ook wel andere wapens gebruikten zoals knuppels en andere slag en steekwapens.

Daarbij werden gevechten op leven en dood gehouden, omdat men veronderstelde dat het bloed van de vechters de doden hun de kracht zou geven voor de Reïncarnatie wanneer men naar het dodenrijk zouden gaan.

Gladiatoren gevechten werden in het begin gedaan met een bloot boven lichaam en in doeken gewikkeld onderlichaam. Later kwamen er diversen beschermende kleding van van leren huiden. De oudste tekeningen die op muur beschilderingen zijn gevonden over de twee kamp gevechten zijn vermoedelijk uit de derde en vierde jaar voor christus. De hoger aangeschreven krijgers,gladiators kregen later beschermende harnassen waarmee men langer de gevechten aan konden gaan ,dit voor het volksvermaak.

Julius Caesar regeerde een van de grootste rijken die de wereld ooit heeft gezien, een imperium van verenigde overheid, en een sterk leger van gladiator strijders wiens discipline en het vechten met wapens als geen van andere konden verstaan.

Een aantal voorname Romeinse officieren die bekend stonden als Centurions krijgers werden zo genoemd omdat ze oorspronkelijk waren voor de controle van grote legioenen van soldaten. Het historische Romeinse leger was voorzien met standaard, Helm en zwaard en schild.

De klassieke look van een gepantserde gladiator soldaat is de beschermende kleding . Zoals leren rok , borststuk, schouders en beenkappen die beschermend waren tegen aanvallen van andere krijgers .

In de klassieke film Gladiator kunnen wij van de prachtige kostuums genieten die beschermende lederen constructie een glansrijk waren versierd.

Wil jij er zo uitzien als in de film gladiator kies dan voor de macht van een Romeinse krijger en koop één van onze Gladiator kostuums, of maak een keus uit de gladiator accessoires Had hij nog geleefd dan had Caesar onze Romeinse gladiatoren Kostuums zeker aanbevolen

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.