Geslaagd hoedje

Geslaagd hoedje

Geslaagd gefeliciteerd! Wil jij een geslaagd hoedje online bestellen? Dit Amerikaans geslaagd hoedje in de kleur zwart staat bekend als het traditionele geslaag... Lees meer

621552
€5,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Geslaagd gefeliciteerd! Wil jij een geslaagd hoedje online bestellen? Dit Amerikaans geslaagd hoedje in de kleur zwart staat bekend als het traditionele geslaagd hoedje met het bekende kwastje, het geslaagd hoedje past bij iedereen die een diploma heeft gehaald. Of het nu een doctoraal of een bul is, met dit geslaagd hoedje op is het al een feest op zich.

Met doctoraal muts als een geslaagd hoedje op laat jij zien dat je na lang werken eindelijk met je diploma op zak zit.

Product specificaties geslaagd hoedje

  • Kleur: zwart
  • materiaal: zwart vilt
  • Maat: one size fits most

Amerikaans geslaagd hoedje kopen

Voor geslaagd hoedjes ben jij bij Partycorner aan het juiste adres! Wij hebben ook andere accessoires voor afgestudeerde zoals bijpassende kleding, bijvoorbeeld de toga die zal zorgen voor een compleet geslaagde look. Deze producten zijn allemaal online te bestellen, maar je kan ook de producten komen bekijken in onze winkel in het centrum van Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.