Gender reveal ballon little mam / miss

Gender reveal ballon little mam / miss

Gender reveal ballon little mam / miss heeft een grootte van 18 inches en kan zowel met lucht als met helium worden gevuld. Wanneer de ballon gevuld wordt met h... Lees meer

96199134
€ 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Gender reveal ballon little mam / miss heeft een grootte van 18 inches en kan zowel met lucht als met helium worden gevuld. Wanneer de ballon gevuld wordt met helium blijft hij zweven.

Koop de baby ballon met onze wegwerp helium tank zodat je deze  folieballon op elk gewenst moment kunt vullen.

Gender reveal ballon little mam / miss kan je met helium gas laten vullen en verzenden (deze optie kunt u selecteren).Een gevulde folieballon met helium blijft minimaal 7 dagen zweven.

Indien gewenst kunnen wij de ballon voorzien van een sierlijk glitter gewichtje 

Wanneer de Gender reveal ballon little mam / miss met helium wordt verzonden, zit deze met sierlijk ballonlint met tape bevestigd onderaan in de doos. Bij het openen van de doos vliegt de ballon een 50 cm uit de doos omhoog.

Helium geboorte ballon kunnen worden gevuld met helium maar kunnen derhalve niet via pakketservice worden geretourneerd. ballonnen gevuld zijn met helium, krimpen deze bij koude temperatuur en zetten deze bij warmte weer uit.

Gender reveal ballon little mam / miss

Productspecificaties: 

  • Kleur Roze
  • Materiaal folie ballon
  • Zelfsluitende ventiel 
  • Dubbelzijdige afbeeldingen
  • Hoeveelheid 1 ballon
  • Vorm baby voetje
  • Grootte 18 Inch
  • Formulering is een meisje
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »