Gele sombrero

Gele sombrero

Gele sombrero is een Mexicaanse hoed geel van riet en stro versiert met typisch Spaanse balletjes aan de rand van de hoed. Door de gele kleur van deze sombrero ... Lees meer

68206355
Neem contact op voor de levertijd
€5,95 € 4,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Gele sombrero is een Mexicaanse hoed geel van riet en stro versiert met typisch Spaanse balletjes aan de rand van de hoed. Door de gele kleur van deze sombrero voel je je al helemaal zomers, de kleur geel staat daarom ook voor optimisme en energie. Deze Gele sombrero is alleen in de maat one size bestelbaar. Het is gemaakt van riet en heeft een afmeting van 50 cm.

Productspecificatie: Gele sombrero

  • Kleur: geel met witte decoratie
  • Materiaal: riet
  • Maat: one size
  • Afmeting: 50cm

Het dragen van Gele sombrero

Door het dragen van deze Gele sombrero is je hoofd altijd in de schaduw en hou je je hoofd lekker koel. Deze hoed word vooral veel gedragen in Mexico want daar komen immers ook vandaan. Gele sombrero kan ook gedragen worden naar thema feesten zodat je er extra zomers uit ziet.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.