Gelaarsde kat kostuum kind

Gelaarsde kat kostuum kind

Gelaarsde kat kostuum kind bestaat uit een onesie die lekker zit. In dit kostuum kunnen ze lekker bewegen en het zit ook nog is heel comfortabel. Ook word er ee... Lees meer

65896961
€20,95 € 17,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Gelaarsde kat kostuum kind bestaat uit een onesie die lekker zit. In dit kostuum kunnen ze lekker bewegen en het zit ook nog is heel comfortabel. Ook word er een mutsje bijgeleverd met een katten gezicht erop. Dit Gelaarsde kat kostuum kind is perfect om aan te trekken voor een dieren thema feest maar ook kun je de gelaarsde kat imiteren in dit geweldige Gelaarsde kat kostuum kind. 

Het Gelaarsde kat kostuum kind is leverbaar in verschillende maten en is gemakkelijk aan en uit trekken. Wat wel fijn is voor bijvoorbeeld een verkleedpartijtje.

Productspecificatie Gelaarsde kat kostuum kind

  • Materiaal: Stof met lycra en vilt
  • Samenstelling: 100% polyester 
  • Maat 3/4 jaar
  • Maat 5/6 jaar
  • Maat 7/9 jaar
  • Maat 10/12 jaar
  • Onderhoud: Handwas
  • de bijpassende accessoires zijn los bestelbaar

Verkleden in Gelaarsde kat kostuum kind

Wie kent de Gelaarsde kat nou niet? Hij komt voor in het sprookjesbos in de Efteling. Maar ook zijn er animatie films van deze gekke kat gemaakt. Het gaat over een hele slimme kat die kan praten. Hij draagt laarzen en een hoed met een veer erop. Ook komt Gelaarsde kat voor in Shrek wat ook een leuke animatie film is. Dit Gelaarsde kat kostuum kind is ook heel leuk om te dragen naar sprookjes thema of om je in te verkleden. Bestel dit Gelaarsde kat kostuum kind online of kom langs bij onze winkel aan de Westzijde in Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.