Gekleurde Contactlenzen Wit

Gekleurde Contactlenzen Wit

Al tijden op zoek naar veilige betrouwbare gekleurde Contactlenzen Wit, natuurlijk en betaalbare lenzen in kleuren en met prints? De Magic-eyes van PartyCorne... Lees meer

1261597
€20,00 € 13,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Al tijden op zoek naar veilige betrouwbare gekleurde Contactlenzen Wit, natuurlijk en betaalbare lenzen in kleuren en met prints? De Magic-eyes van PartyCorner bieden dit allemaal. Een breed assortiment met vele mogelijkheden. Afgesloten zijn de lenzen lang houdbaar. Deze zombie lenzen wit kunnen na opening van de verpakking 1 maand gebruikt worden. Deze lenzen zijn dun, zodat ze zelfs over gewone lenzen gedragen kunnen en mogen worden. De lenzen worden per paar aangeboden.

Productspecificaties: Gekleurde Contactlenzen Wit
  • Lenzen vervangen na 1 maanden.
  • Diameter: 15 mm.
  • Basis curve: 8.6 mm.
  • Water inhoud: 45%
  • Verpakking: 2 lenzen in een flesje.

Exclusief bij PartyCorner top kwaliteit 1 maand Gekleurde Contactlenzen Wit. Deze kleurlenzen zijn geschikt voor zowel donkere- als lichte oogkleuren. Deze lenzen bedekken je iris & pupil volledig, en aan de buitenkant zijn ze volledig wit!. De Gekleurde Contactlenzen Wit maken je ogen groter en helderder met een bekende zombie uitstraling. Probeer de nieuwste Gekleurde Contactlenzen Wit voor verbeterde opvallende ogen met een uitzonderlijke comfort gedurende de hele dag.

We raden je aan om de funlenzen, partylenzen en contactlenzen na gebruik netjes op te bergen in een hiervoor geschikte vloeistof. De contactlenzen worden geleverd met onderhoudsinstructies.
  • Elke verpakking bevat twee zachte steriele lenzen in een zoutoplossing.
  • Voor een lange levensduur dient je de lenzen in de juiste lenzenvloeistof te bewaren, deze is ook in onze shop te verkrijgen
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »