Gekleurde Contactlenzen Rood

Gekleurde Contactlenzen Rood

Exclusief bij PartyCorner top kwaliteit 1 maand Gekleurde Contactlenzen Rood. Deze kleurlenzen zijn geschikt voor zowel donkere- als lichte oogkleuren. Het li... Lees meer

1261598
€13,95 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Exclusief bij PartyCorner top kwaliteit 1 maand Gekleurde Contactlenzen Rood. Deze kleurlenzen zijn geschikt voor zowel donkere- als lichte oogkleuren. Het lijkt met deze rode duivel lenzen in dat je allen voor duivels en demonen beschikbaar bent.
 
Deze lenzen bedekken je iris & pupil volledig, en aan de buitenkant zijn ze volledig rood!. De gekleurde Contactlenzen Bloed Rood maken je ogen groter en helderder met een bekende duivel uitstraling.

Productspecificaties: Gekleurde Contactlenzen Rood

  • Lenzen vervangen na 1 maanden.
  • Diameter: 15 mm.
  • Basis curve: 8.6 mm.
  • Water inhoud: 45%
  • Verpakking: 2 lenzen in een flesje.

Afgesloten zijn de rode lenzen lang houdbaar. Deze gekleurde Contactlenzen Rood kunnen na opening van de verpakking 3 maanden gebruikt worden. Deze lenzen zijn dun, zodat ze zelfs over gewone lenzen gedragen kunnen en mogen worden. De rode lenzen worden per paar aangeboden.

We raden je aan om de rode funlenzen, partylenzen en contactlenzen na gebruik netjes op te bergen in een hiervoor geschikte vloeistof. De contactlenzen worden geleverd met onderhoudsinstructies.
  • Elke verpakking bevat twee zachte steriele lenzen in een zoutoplossing.
  • Voor een lange levensduur dient je de lenzen in de juiste lenzenvloeistof te bewaren, deze is ook in onze shop te verktijgen!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.