Gekleurde contactlenzen Rode ogen

Gekleurde contactlenzen Rode ogen

Al tijden op zoek naar 3-maandslenzen Freak als de veilige, betrouwbare, en betaalbare gekleurde contactlenzen rode ogen met ronde print? Onze party lenzen bied... Lees meer

1261624
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€15,93 € 10,36 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Al tijden op zoek naar 3-maandslenzen Freak als de veilige, betrouwbare, en betaalbare gekleurde contactlenzen rode ogen met ronde print? Onze party lenzen bieden dit allemaal. Een breed assortiment met vele mogelijkheden. De gekleurde contactlenzen Rode ogen funlenzen zijn geschikt voor zowel lichte als donkere ogen en bieden een hoge dekking.

Rode ogen lenzen

PartyCorner zijn gekleurde contactlenzen Rode ogen worden geproduceerd onder zeer strenge kwaliteitscontroles en kan gebruikt worden voor maximaal 3 maanden na opening.
Deze rode ogen lenzen zijn zijn alleen geschikt voor cosmetisch gebruik in normale en gezonde ogen.

De iris's oogkleur is volledig overdekt. De rode gekleurde contactlenzen  Maak je duivel outfit helemaal compleet met deze spectaculaire rode ogen lenzen. Ook perfect voor carnaval of Halloween.

Gekleurde contactlenzen Rode ogen

Productspecificaties:

  • Lenzen vervangen na 3 maand dragen.
  • Diameter: 15 mm.
  • Basis curve: 8.6 mm.
  • Water inhoud: 45%
  • Verpakking: 2 lenzen in een flesje.

Afgesloten zijn de lenzen lang houdbaar. Deze magic eyes lenzen kunnen na opening van de verpakking 3 maanden gebruikt worden. Deze lenzen zijn dun, zodat ze zelfs over gewone lenzen gedragen kunnen en mogen worden. De lenzen worden per paar aangeboden.

We raden je aan om de funlenzen, partylenzen en contactlenzen na gebruik netjes op te bergen in een hiervoor geschikte vloeistof. De contactlenzen worden geleverd met onderhoudsinstructies.

 
  • Elke verpakking bevat twee zachte steriele lenzen in een zoutoplossing.
  • Voor een lange levensduur dient je de lenzen in de juiste lenzenvloeistof te bewaren, deze is ook in onze shop te verktijgen!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »