Gekleurde contactlenzen Manson Wit

Gekleurde contactlenzen Manson Wit

De Gekleurde contactlenzen Manson Wit kan je dragen onder elke weer omstandigheden. Deze lenzen zijn geschikt voor zowel lichte als donkere ogen en bieden een h... Lees meer

1261673
€14,95 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Gekleurde contactlenzen Manson Wit kan je dragen onder elke weer omstandigheden. Deze lenzen zijn geschikt voor zowel lichte als donkere ogen en bieden een hoge dekking. PartyCorner zijn contactlenzen worden geproduceerd onder zeer strenge kwaliteitscontroles en kan gebruikt worden voor maximaal 1 maanden na opening.

Productspecificaties: Manson Wit
  • Lenzen vervangen na 1 maanden.
  • Diameter: 15 mm.
  • Basis curve: 8.6 mm.
  • Water inhoud: 45%
  • Verpakking: 2 lenzen in een flesje.

Deze Gekleurde contactlenzen Manson Wit zijn alleen geschikt voor cosmetisch gebruik in normale en gezonde ogen. De iris's oogkleur is volledig overdekt en de leerling vrij blijft. De Gekleurde contactlenzen white Manson maakt je outfit helemaal af met deze spectaculaire lenzen. Perfect voor carnaval, halloween, een feestje of gewoon in het dagelijks leven.

Afgesloten zijn de lenzen lang houdbaar. Deze magic eyes lenzen kunnen na opening van de verpakking 3 maanden gebruikt worden. Deze lenzen zijn dun, zodat ze zelfs over gewone lenzen gedragen kunnen en mogen worden. De lenzen worden per paar aangeboden.

We raden je aan om de funlenzen, partylenzen en contactlenzen na gebruik netjes op te bergen in een hiervoor geschikte vloeistof. De contactlenzen worden geleverd met onderhoudsinstructies.
  • Elke verpakking bevat twee zachte steriele lenzen in een zoutoplossing.
  • Voor een lange levensduur dient je de lenzen in de juiste lenzenvloeistof te bewaren, deze is ook in onze shop te verktijgen!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.