Geboorte ballonnen baby girl

Geboorte ballonnen baby girl

Geboorte ballonnen  baby girl als je dochter is geboren. Dan wil je dat natuurlijk graag delen met je familie en vrienden. Bijvoorbeeld door je huis te versiere... Lees meer

44713712
Neem contact op voor de levertijd
€3,07 € 1,98 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Geboorte ballonnen  baby girl als je dochter is geboren. Dan wil je dat natuurlijk graag delen met je familie en vrienden. Bijvoorbeeld door je huis te versieren met roze slingers en ballonnen zoals deze geboorte ballonnen 'Een meisje verpakt als 3 assortie van ieder 2 stuks ballonnen. Deze geboorte ballonnen baby girl zijn geschikt voor luchtvulling en voor binnen en buitengebruik.

Geboorte ballonnen baby girl

Productspecificaties

  • Afmeting: 25cm
  • Kleur: Roze en wit met bedrukking
  • Inhoud: 6 stuks a 3x2 assortie verpakt

Geboorte versiering met ballonnen

Natuurlijk hebben wij deze mooie ballonnen niet alleen voor een meisje maar zijn deze ook hier te bestellen als ballonnen voor een jongen. Maar bekijk onze site eens rustig wij hebben een uitgebreide collectie geboorte slingers en decoraties voor jou samengesteld. Bekijk eens onze hele nieuwe serie van baby girl on line of kom een kijkje nemen in onze grote winkel aan de Westzijde in Zaandam.

Baby versiering voor Jongen of Meisje

Hier bij PartyCorner vind u een ruime keuze baby versieringen zoals slingers, vlaggenlijnen en heliumballonnen sets voor jongens en/of meisjes. Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen. Zeker de moeite waard!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.